Meny
  Nya bilarBegagnade bilarVi köper din bilElbilarErbjudandenTjänstebilPrivatleasingVerkstadReservdelar & TillbehörAnläggningarKarriär

  Audi A1 Sportback

  Audi A1 Sportback har det mesta man kan önska av en bil inom kompaktsegmentet – den är både rymlig, sportig och uttrycksfull. Interiören fokuserar på föraren med en uttrycksfull och anpassningsbar design, där det uttalade målet var att skapa den sportigaste interiören i kompaktklassen. Med infotainmentsystem och förarassistanssystem i nivå med storbilsklassen är A1 Sportback dessutom nära sammankopplad med den digitala världen.

  Privatleasing
  2 895 kr/mån kr
  Lägg till för automat
  200 kr/mån kr
  Bränsleförbrukning blandad körning
  5,4–5,6 l/100km
  CO2-utsläpp
  123–127 g/km
  Läs mer om Audi A1 Sportback härBoka provkörning
  Audi A1 Sportback 30 TFSI 110 hk Proline. Kampanjpris på Privatleasing gäller fram till 2022-09-30. Audi Privatleasing 36 mån, 1.000 mil/år, 0 % särskild leasingavgift, garanterat restvärde, rörlig ränta baserad på VWFS basränta (juni 2021). Övermil och onormalt slitage debiteras utöver leasingavgiften. Uppläggnings- och administrationsavgift tillkommer. Vi reserverar oss för eventuella ändringar/avvikelser. Köp till Audi Serviceavtal för endast 100kr/ mån. Bilen på bilden är extrautrustad. Läs mer och ta del av fullständiga villkor på privatleasing.audi.se.
  <

  1 / 1

  >